Satisfacció per la nova manera d’abonar la quota d’instal·lacions esportives

S'ha fixat una única quota per equip

Satisfacció per la nova manera
En total s’han tramitat 95 quotes d’equip.

Amb l’arrancada del curs esportiu i després de ser aprovada pel ple al setembre passat, es va posar en marxa una nova manera de pagar la quota destinada als equips de les diferents modalitats esportives que fan ús regular de les instal·lacions municipals, tant per a les seues sessions d’entrenament com per a la competició.

L’objectiu de la mateixa era establir una quota única per equip, la quantia del qual variava depenent de la modalitat, proporcionant d’aquesta manera una major agilitat en el tràmit tant a entitats, clubs, esportistes com al propi Centre d’Esports i que a més, suposava un estalvi important per esportista respecte a anys anteriors en l’anomenat col·loquialment “carnet del Poli”.

Fins a aquesta temporada, cada esportista que practicava una modalitat per equip venia pagant una quota individual, mentre que la proposta consensuada ha fixat una única quota per equip, que s’ha hagut d’abonar dins d’uns terminis estipulats.

Aquesta nova forma de liquidació es va consensuar prèviament amb els col·lectius i entitats implicades, de manera que resposta a aquest canvi de sistema d’abonament ha sigut molt satisfactòria, estant en aquests moments el total dels equips al corrent del seu pagament, una dada impensable a hores d’ara de temporada en anys anteriors.

En total s’han tramitat 95 quotes d’equip en diferents modalitats com a futbol, futbol sala, bàsquet, hoquei, rugbi, etc.

“Vull agrair la bona predisposició de tots els implicats que han mostrat un gran interés per la iniciativa i per col·laborar. Aquest preu per equip afavoreix d’una banda als esportistes perquè han vist reduïda la seua quota, i al mateix temps al propi Centre d’Esports perquè és més fàcil el cobrament i s’adapta a la realitat de l’esport de la nostra ciutat”, ha afirmat el regidor d’Esports, Alberto Belda.

Al marge d’aquesta quota, un total de 34 esportistes pertanyents a equips, han abonat el suplement de 10 euros pel qual obtenen el carnet d’abonat individual. La majoria d’ells han cobert aquesta diferència per a acudir al gimnàs municipal del Francisco Laporta.

Altres dades d’interés respecte al carnet d’instal·lacions municipals és el total d’esportistes individuals que en data de hui estan donats d’alta per a aquesta temporada i el número de la qual ascendeix a 308, 41 dones.

Send this to a friend