Torna la música d’Andrew Lloyd Webber al Calderón

Els millors moments de ‘Jesucristo Superstar’ i ‘El fantasma de la ópera’

Juan Carlos Barona.

Aquesta vesprada a les 19’30 hores en el Teatre Calderón, tornarà a escoltar-se la música del compositor anglés Andrew Lloyd Webber en un concert en el qual s’oferiran moments molt famosos de ‘Jesucristo Superstar’ i ‘El fantasma de la ópera’. Noranta intensos minuts que ens faran reviure dues grans produccions de l’Asociación de Amigos de la Música de Alcoy (AAMA), en 2018 i 2020 respectivament, les quals van collir una gran acceptació per part del públic que va omplir les quatre funcions. El concert compta amb la col·laboració de l’Institut Valenciá de Cultura, l’Ajuntament d’Alcoi i el Teatre Calderón, per al qual l’AAMA ha configurat un bon elenc d’artistes encapçalat pel tenor madrileny Juan Carlos Barona que va ser ‘Erik el Fantasma’ en les produccions de Madrid i Alcoi de ‘El fantasma de l’òpera’. Al costat d’ell, cantants com la soprano Saray García i el tenor Pascual Andreu, els qui van protagonitzar una brillant actuació en la VIII Setmana Gran del Piano, celebrada al setembre passat. També el tenor Jesús Álvarez, un dels tres tenors del concert inaugural d’aquesta temporada d’Amics de la Música.

Reapareix el magnífic guitarra elèctrica de Iecla Juan Saurin, de mare alcoiana i amb bastant família en la seua segona ciutat, és a dir Alcoi, qui després dels seus estudis superiors de solfeig i de guitarra clàssica en el Liceu de Barcelona, s’especialitzaria en guitarra elèctrica, examinant-se en 2011 en la prestigiosa institució britànica Rockschool, obtenint la màxima qualificació Distinction en LRSL Licentiate Music Teaching.

Per primera vegada a la nostra ciutat, tindrem l’ocasió d’escoltar al jove talent del piano Francisco Martí Hernández, així mateix de Iecla, el qual va estudiar música i piano a la seua ciutat natal per a passar a l’Escola de Música de Catalunya en 2014 amb les màximes qualificacions, per a en 2016 cursar estudis superiors a Stuttgart, (Alemanya) en el marc d’una beca Erasmus amb el professor Nicolas Hodges. Actualment cursa un programa de postgrau en ritme avançat en el Conservatorium van Amsterdam, a Holanda.

El director d’orquestra Francesc Estèvez, molt conegut i benvolgut a Alcoi, és l’encarregat de la coordinació musical del concert, corresponent l’artística a Miguel Ferrándiz, membre de la junta de l’AAMA.

Send this to a friend