Últim ple ordinari de l’actual legislatura

Es va procedir a l'aprovació definitiva dels comptes de 2022

Últim ple ordinari de l'actual legislatura
Imatge de la sessió plenària celebrada ahir divendres a l’Ajuntament.

Com cada primer divendres de mes, ahir va tindre lloc a l’Ajuntament el ple ordinari de juny, amb la particularitat que es tracta de l’últim de l’actual legislatura, abans que es constituïsca la nova corporació sorgida de les eleccions municipals. L’ordre del dia era molt escarit, incloent únicament quatre preguntes presentades per Vox, que van ser resoltes en tot just mitja hora que va durar la sessió.

Com a tema més destacat, l’aprovació definitiva dels comptes generals de l’any passat, després de la liquidació efectuada el mes de març. Una vegada més, el Partit Popular, en veu del seu portaveu Quique Ruiz, va intervindre per a criticar uns “comptes unflats, insuficiència d’ingressos i inversions no executades”. L’encara líder dels populars va remarcar que el balanç positiu és conseqüència de l’ampliació d’ingressos extraordinaris.

L’alcalde Toni Francés, per part seua, va defensar el bon estat econòmic de les arques municipals després dels dotze anys de govern socialista, malgrat els efectes negatius de la pandèmia i la guerra d’Ucraïna.

El punt va tirar avant amb els vots a favor del PSOE i l’abstenció de tota l’oposició.

Send this to a friend