Un ex de l’Alcoyano, botxí blanc-i-blau en el Carlos Belmonte

Rubén Martínez anota el primer gol res més començar la segona part i provoca el penal del segon

Un ex de l'Alcoià, botxí blanc-i-blau en el Carlos Belmonte
El partit s’ha disputat en el Carlos Belmonte | ALBACETE BALOMPIÉ

Un ex del Deportivo, el mallorquí Rubén Martínez, ha sigut el botxí dels blanc-i-blaus aquesta nit en el Carlos Belmonte, un dels grans escenaris de la Primera RFEF, que en aquesta ocasió se li ha acabat per ennuegar als de Vicente Parras.

Al final, 2-0 i adéu a la ratxa de nou partits sense perdre i la sensació que l’Alcoyano solo en la primera meitat ha estat al seu nivell. El gol de Rubén Martínez nada més començar la segona, ha pesat com una llosa a l’esquena dels jugadors blanc-i-blaus, mentre que ha donat ales a un Albacete que a partir de llavors ha començat a desplegar el seu millor futbol.

La guinda ha sigut el segon gol, anotat per Manu Fuster, possiblement el millor jugador de la competició, després de llançar un penal a baix al qual res ha pogut fer José Juan, excel·lent tota la trobada. L’acció de la pena màxima ha vingut precedida d’una càrrega d’Imanol sobre Rubén Martínez nada més trepitjar l’àrea el 23 de l’Albacete.

BON PRIMER TEMPS BLANC-I-BLAU
Si la segona part ha estat condicionada per aqueix gol matiner de l’ex blanc-i-blau, en la primera s’ha vist a un Alcoyano valent que perfectament ha pogut anar-se al descans amb avantatge en el marcador. Ha sigut un primer temps de molt de nivell, en el qual l’Albacete ha començat molt fort, tancant en la seua àrea al Deportivo, però els de Vicente Parras a poc a poc ha anat llevant-se de damunt el domini local per a passar a portar la iniciativa.

Després de l’esglai de la rematada de cap de Dani González al pal, ha vingut una ocasió per a Jona en el 13 i el gol anul·lat a Juanan cinc minuts després per fora de joc després d’un perfecte ‘testarazo’ del de L’Olleria. Més tard ha vingut la sabatada d’Ángel Sánchez i la cabotada de Primi a les mans del porter Bernabé.

Pintava bé el partit per a l’Alcoyano en el descans, però res més començar la segona part, una bona acció per banda de Sergi García, toca Carlos Blanco el just de cap per a habilitar a Rubén Martínez, qui només ha hagut d’enviar la pilota al fons de la porteria.

L’Alcoyano ho ha intentat però no ha tingut ni les forces ni les idees per a buscar la igualada. Els canvis en aquesta ocasió no han fet efecte i a quinze minuts del final, ha arribat la punta, amb el penal d’Imanol sobre el lateral Johannenson que ha transformat Manu Fuster.

Fitxa tècnica:

• Albacete: Bernabé, Johannenson, Djetei, Gálvez, Alonso, Sergi García (89′ Arasa), Sergi Maestre, Álvarez, Rubén Martínez (84′ Gómez), Manu Fuster (89′ Jordi Sánchez) i Dani González (80′ Montes Arce)
  • Alcoyano: José Juan, Lillo, Primi, Carlos Blanco, Pablo Carbonell (79′ Javi García), Antón (55′ Dani Vega), Fran Miranda (55′ Imanol), Juanan, Andy Escudero (62′ Ángel López), Ángel Sánchez i Jona

Àrbitre: Pérez Fernández (Castellà-Lleonés). Va amonestar als visitants Antón, Ángel Sánchez, Lillo, Pablo Carbonell i Primi.

Els gols: 1-0 (min. 47) Rubén Martínez; 2-0 (min. 75) Manu Fuster, de penal