Un nova temporada esportiva que porta grans competicions i reuneix nombroses i variades modalitats

La lliga de Jocs Escolars donarà inici el cap de setmana del 22 i 23 d'octubre

Un nova temporada esportiva
Anterior edició de l’autonòmic de BMX, que es realitzarà novament el pròxim 24 de setembre.

Amb la finalització d’agost es deixen arrere unes setmanes que, en la majoria dels casos, s’han dedicat plenament a descansar, gaudir i viure de l’estiu de la millor manera possible. És per això que l’arribada de setembre pot significar en molts casos una oportunitat de canvi, de transformació. Quasi com si fora nou any, són diverses les persones que utilitzen l’arribada del nové mes com si d’un ‘reset’ es tractara. Un moment idoni per a començar nous reptes i metes, entre els quals cuidar-se i posar-se en forma, solen ser comunes.

Per això, l’Ajuntament d’Alcoi, a través de la regidoria d’Esports i el Centre d’Esports, ha preparat una nova temporada carregada d’activitats amb les quals suplir aquesta nova necessitat de moure el cos i practicar el tan necessari esport de moltes maneres diferents. Segons Alberto Belda, regidor d’Esports, l’objectiu que busquen és “que la gent veja que Alcoi és una ciutat plenament esportiva i que tinga opcions de practicar esport a la ciutat”.

Tornen els Jocs Escolars
L’esport i l’activitat física regular són obligatoris per al bon creixement i desenvolupament dels més xicotets i joves. Per això, des de l’Ajuntament volen que això siga possible oferint una gran varietat d’activitats a les quals no els falte diversió. Aquests Jocs Escolars començaran el cap de setmana del 22 al 23 d’octubre en els centres educatius i esportius de la ciutat en els quals s’abastaren diverses modalitats esportives.

Una gran novetat serà la lliga de voleibol, que va començar l’any passat i incorporarà nous equips per a consolidar-se en la temporada esportiva. També es tenen planejades altres lligues d’esports de resistència com l’escalada, la natació o el ciclisme. En el futbol també hi haurà novetats, ja que s’incorporarà una lliga juvenil en aquests jocs escolars.

Totes aquestes activitats estan dirigides a xiquets d’entre 8 a 18 anys.

Sabatilla i muntanya
Aquesta temporada ens obligarà a trepitjar forta i cordar-nos bé els cordons de les nostres sabatilles. La continuació del CursAlcoi-La Lliga presenta una nova pujada solidària a la Serreta i començarà el 2 d’octubre amb la pujada al Montcabrer. Les activitats de muntanya es tancaran amb el Trail Solidari Ciutat d’Alcoi el 15 d’octubre.

Per a acabar, dues activitats més serviran per a posar el fermall final al CursAlcoi, amb la mitjana marató tradicional, el 18 de desembre, i la Sant Silvestre alcoiana, el 31 de desembre.

Diferents modalitats
Per a començar la temporada esportiva també es presenten una sèrie de competicions que abasten un gran nombre de modalitats esportives. El pròxim 10 de setembre començarà el Campionat Autonòmic d’skateboarding, acollit per primera vegada a la nostra ciutat. La copa de BMX es viurà novament el 24 de setembre, sent un dels grans esdeveniments esportius del mes, al costat d’una fase autonòmica de gimnàstica artística, el 25 de novembre.

La temporada esportiva que s’aproxima promet no decebre ningú, abastant tot tipus d’edats i esportistes de diferents àmbits. “Crec que tenim una programació molt variada i que atén les característiques que té l’esport a la nostra ciutat. Abastem un gran nombre de modalitats i ens acostem a elles, no sols a nivell local, sinó també aquelles que no tenen una lliga regulada”, comenta Belda.

Send this to a friend