Una llegenda viva del jazz torna a Alcoi

Scott Hamilton actua el 16 de febrer en els concerts del Mussol

Una llegenda viva del jazz torna a Alcoi
El saxofonista durant el concert oferit en 2019 a Alcoi.

Scott Hamilton, un gran del jazz, torna a actuar a Alcoi. Serà el dijous, dia 16, en els concerts del Jazz Club el Mussol. El saxofonista nascut a Providence, de 68 anys, té una dilatada i brillant trajectòria. És l’exponent del jazz més clàssic, ha tocat en els més prestigiosos festivals del món i les seues magistrals interpretacions captiven el públic.

Scott Hamilton ha actuat en tot el món i és molt sol·licitat al Japó, als Estats Units i a Europa. El saxofonista nord-americà es va obrir pas en els anys 70 amb un estil més retro que no era el predominant en aquella època. El seu primer disc per al prestigiós segell Concord “Is a Good Wind Who Is Blowing Us No Ill”, l’any 1977, va servir per a rellançar el jazz més clàssic. El títol de l’àlbum va ser tot un presagi, perquè Hamilton va anar sempre amb bon vent.

Ha gravat més de cent discos, molts com a líder. Un d’ells, ‘Race Point’ és considerat per a molts crítics com un dels millors de jazz de la dècada dels 90.

HAMILTON TORNA AL MUSSOL
Vore tocar a Scott Hamilton en directe és tot un esdeveniment. Ara hi ha una nova oportunitat per a sentir el so encisador del seu saxo als concerts del Jazz Club el Mussol. Serà el dijous, 16 de febrer a les 20,30 hores en la sala ‘La mujer barbuda’. Ja va actuar fa quatre anys, el gener del 2019.

Hamilton demostra en cada actuació perquè té un lloc entre els grans del jazz. És elegant, exquisit, excel·lent en la improvisació, amb uns solos únics. Carismàtic en la interpretació de balades, en el blues, enèrgic i sòlid en els temes més ràpids.

Scott Hamilton ve acompanyat dels mateixos músics que van tocar en l’anterior concert a Alcoi. Músics de renom que també destaquen com a líders .El pianista italocanadenc Fabio Miano, tot un referent en els més quaranta anys de carrera musical. El contrabaixista català Ignasi González i el professor i bateria alemany que resideix a Catalunya, Jo Krause.

Hamilton fa parada a Alcoi en la gira que el porta per diverses poblacions espanyoles. En l’anterior actuació va dir que el públic d’Alcoi va estar fantàstic i això va fer que es sentira molt a gust en el concert. Per al gran saxofonista nord-americà la bona música no passa mai de moda.

Send this to a friend