Victòria contundent de l’Alcoyano en l’inici de lliga

Els de Parras guanyen 3 a 1 després de remuntar el gol del *Sanluqueño

Victoria contundente del Alcoyano en el inicio liguero
Una jugada del partit que va acabar amb victòria blanc-i-blava. JORDI CANTÓ

Amb molt bon peu ha començat aquest Alcoyano la nova temporada. Gràcies als gols de Prada, Campabadal i *Imanol, els blanc-i-blaus han aconseguit els tres primers punts de lliga. Els aficionats que hui s’han donat cita en la graderia han pogut gaudir d’una nova victòria que no es donava des del 15 d’abril davant el Cornellà en partit oficial. Dos empats i 1 derrota des de llavors. Cal destacar que hui hi havia una “graderia” més, ja que diverses penyes s’han quedat fora de l’estadi com a protesta pels preus dels abonaments d’aquesta campanya.

En la primera part no hi ha hagut grans ocasions. L’Atlètic Sanluqueño ha basat el seu joc en la part esquerra, on Viti ha tret diversos centres amb perill. Per part dels de Parras s’han vist algunes imprecisions en les quals l’estat de la gespa ha influït en gran manera i que haurà de millorar durant les pròximes setmanes per a evitar alguna desgràcia en forma de lesió. Als 20 minutos de joc, després d’una altra internada per banda esquerra ha arribat el gol del Sanluqueño. Carrasco rematava amb cama esquerra per a inaugurar el marcador en favor dels andalusos. L’Alcoyano ha continuat jugant amb paciència, tractant de jugar per bandes i embastar jugades per dins, a través d’un Agüero molt participatiu. El jugador malagueny continua estant de dolç quant a assistències. De les seues botes ha nascut el gol de l’empat. Bona falta lateral llançada i l’home de moda en El Collao, Prada, ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

En els segons 45 minuts s’ha vist a un Deportivo llançat per la victòria. Amb les idees clares i amb la gasolina necessària per a donar la volta al marcador inicial. Res més arrancar, Juanan ha tingut al seu cap el segon, però el pal ha evitat el gol. Els de Parras continuaven generant perill i, als 20 minutos, Campabadal ha tret el seu tret a relluir amb un míssil des de la part dreta posant el 2 a 1 en l’electrònic. Segurament serà un dels gols de la jornada. Malgrat la victòria momentània, els blanc-i-blaus no han deixat d’atacar i buscar traure més renda. Sergi García, un dels fitxatges, ha posat en peus diverses vegades al camp amb les seues cavalcades per l’esquerra. El tercer gol no tardaria a arribar ja que després d’un servei de cantonada, Imanol ha posat la ‘puntilla’ al partit. Amb aquest gol, el migcampista s’estrena amb el Deportivo després d’arrancar la seua tercera temporada en el club. Els últims minuts  han sigut un tràmit, ja que als d’Antonio Iriondo els ha costat arribar a l’àrea de Perales.

Els primers tres punts de la lliga es queden en El Collao. Diumenge que ve a les 21:30h es disputarà la segona jornada davant el CF Intercity a domicili.

CD Alcoyano: Perales, Campabadal, Vega, Primi, Carbonell (76’ Nieto), Juanan, Albisua (61’ Imanol), Armental (76’ Sergi López), Agüero, Sergi García (89’ Lara) i Pradera (76’ Alcaina)

Atlético Sanluqueño: Juan Flere, Carrasco, Cortijo, Rojas (79’ Crespí), Viti, Joaquín, Cordero, Álex Guti (62’ Coke), Nacho Goma (79’ Crespí), Mwepu i Airam Cabrera.

Va dirigir la trobada el col·legiat Gonzalo Romero Freixas, que va amonestar a Vega i Agüero per part de l’Alcoyano i a Guti per part del Sanluqueño

Goles: 0-1 (min. 20) Carrasco, 1-1 (min. 46) Pradera, 2-1 (min. 65) Campabadal y 3-1 (min. 71) Imanol

Hi havia una “graderia” més, ja que diverses penyes s’han quedat fora de l’estadi com a protesta pels preus dels abonaments d’aquesta campanya.