Visites guiades, exposicions i portes obertes pel Dia Mundial del Turisme

Les activitats tindran lloc durant aquest cap de setmana

Visites guiades, exposicions i portes obertes pel Dia Mundial del Turisme
La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, al costat de la programació del Dia Mundial del Turisme.

Un any més Alcoi celebrarà el Dia Mundial del Turisme. Aquest dia se celebra mundialment el 27 de setembre i, com és habitual, a Alcoi es traslladen totes les activitats a la fi de setmana, és a dir, a demà i passat.

El lema mundial enguany és ‘Turisme per a un creixement inclusiu”. Des de l’Ajuntament es destaca “tot el treball que s’està duent a terme. L’accessibilitat i la inclusió són uns altres grans objectius de la regidoria. Per això, tots els recursos turístics igual que els museus que es gestionen des de l’àrea estan signe-guiats”. Així mateix, l’oficina de turisme compta amb el sistema de “bucle magnètic” en el seu taulell, que neutralitza els sons de fons per a millorar la comprensió a les persones sordes o amb discapacitat auditiva.

Al costat d’aquesta mesura, la Tourist Info ofereix tots els dilluns a les persones sordes la possibilitat de connectar-se amb un intèrpret de llengua de signes, a través de la plataforma de vídeo-interpretació SVIsual, que els ajuda en qualsevol tràmit d’informació o reserva.

Pel que respecta a les activitats, ací baix està el programa complet del Dia Mundial del Turisme. Hi haurà jornada de portes obertes en els museus, visites guiades i un gran nombre d’esdeveniments de diferents regidories que se sumen a la celebració.

Visites guiades, exposicions i portes obertes pel Dia Mundial del Turisme

“Tenim un cap de setmana farcit d’activitats no sols per a les persones d’Alcoi. Volem convidar també a la gent de la comarca, que vinguen i puguen passar ací la fi setmana i gaudir de les activitats tant les d’interior com les que es fan a l’aire lliure, totes amb les mesures de seguretat corresponents. Comencem ja a fer coses, a prendre el pols a la cultura i a l’esport i a gaudir de la nostra ciutat que falta ens feia, us convide a tots a participar en la celebració del Dia Mundial del Turisme”, ha conclòs la regidora de Turisme, Lorena Zamorano.

Send this to a friend