Alcoi reunirà els millors de la Comunitat Valenciana

La nostra localitat albergarà al setembre la Copa de la Comunitat Valenciana de BMX

Alcoi reunirà els millors de la Comunitat Valenciana
Alcoi va acollir, al setembre de 2021, la Copa d’Espanya de BMX en el circuit municipal.

Alcoi serà la seu de la Copa de la Comunitat Valenciana de BMX, prova que estarà a càrrec del Club Ciclista BMX Alcoi i es disputarà el 24 de setembre, en el circuit d’aquesta especialitat esportiva que s’ha construït recentment en el barri de Santa Rosa, molt prop del camp del Collao.

Per a aquesta prova, el club organitzador ha actualitzat el traçat, fent-lo més divertit i tècnic. La cita és puntuable per al rànquing de la Copa de la Comunitat Valenciana de BMX de 2022. La competició tindrà lloc el citat 24 de setembre a la vesprada-nit. Durant el matí i primera hora de la vesprada, així com el divendres, de 17 a 21 hores, seran els entrenaments.

Les inscripcions s’obriran l’1 de setembre per a totes les categories sent el bloc 1: Promeses i Principiant i Aleví, el bloc 2: Infantil, Cadet, Challenge 17 a 29, Màster 30 a 39, Màster 40 a 49, Màster 50 i més, Cruiser 30 a 39, Cruiser 40 a 49, Cruiser 50 i el bloc 3: Júnior i Elit. Totes les categories tant masculí com femení.

UNA INSTAL·LACIÓ REFERENT
Recordem que l’any passat l’Ajuntament d’Alcoi va dur a terme la construcció d’un circuit homologat de BMX de 400 metres de longitud amb una rampa d’eixida de 5 metres d’altura. Un projecte en el qual van treballar conjuntament l’empresa constructora, els tècnics municipals i els propis esportistes i membres del Club BMX Alcoi, els qui van aportar millores al traçat perquè aquest reunira tots els elements necessaris per a convertir-se en un referent dins d’aquesta modalitat esportiva.

Aquestes característiques de la instal·lació ha propiciat que les seleccions d’Alemanya, Itàlia, França, Croàcia, Holanda i Espanya hagen entrenat en el circuit municipal BMX d’Alcoi. Des de llavors, aquesta instal·lació ha anat incrementant considerablement el seu ús esportiu i en aquests moments s’ha convertit en destí triat per gran quantitat d’equips, seleccions i esportistes federats per a les seues sessions d’entrenaments i que valoren la qualitat d’aquest, així com l’entorn en el qual està situat.

“Una vegada més la nostra ciutat acollirà un esdeveniment esportiu de gran importància que atraurà a un gran nombre de persones, tant esportistes com aficionats, la qual cosa no sols és rellevant a nivell esportiu, també és beneficiós per a l’economia local, ja que aquestes persones dormiran, menjaran i realitzaran les seues comprar a Alcoi i no sols això també podran establir la nostra ciutat com una pròxima destinació turística. Aquesta infraestructura que amplia els espais esportius de qualitat a la ciutat demostra el compromís d’aquest govern amb l’esport. No vull finalitzar sense agrair al Club Ciclista BMX Alcoi la gran faena que realitzen, sense la seua labor competicions com aquesta no es podrien celebrar”, ha manifestat el regidor d’esports, Alberto Belda.

Send this to a friend