Bon acolliment del primer Acuatló

Un total de 68 van ser els participants en la prova celebrada a Alcoi el passat cap de setmana

Bon acolliment del primer Acuatló
Moments previs a l’inici de la competició en la piscina municipal José Trenzano. ALDEMAR

El passat cap de setmana es va celebrar a Alcoi el primer Acuatló. L’organització la van dur a terme el Club de Natació Alcoi, l’escola d’esports 226ERS Endurance School, el Club de Triatló Trialcoy i el Centre d’Esports d’Alcoi.

Per a tractar-se de la primera vegada que es realitzava aquest esdeveniment, des de l’organització estan contents pel gran acolliment. 68 van ser els participants en aquest I Acuatló.

La part de natació es va realitzar en la piscina Municipal José Trenzano, de 50m de longitud. Després de nadar 600m, els nadadors tenien preparades les seues sabatilles i la seua samarreta amb el dorsal per a poder eixir corrent a un circuit que transcorria vorejant el col·legi de la Salle fins a arribar a la rotonda de l’institut Andreu Sempere, on havien de donar tres voltes fins a completar els 3.500m i acabar en la meta situada en l’entrada de la piscina.

També va haver-hi una altra distància més curta que es va realitzar per als debutants, de 200m de natació i 1.500m de carrera.

Quant a les classificacions, Álex Mèrida i Noelia Ponsoda van aconseguir la primera posició en la categoria d’adults. En la tala, els guanyadors van ser Jorge Cantó i Carolina Pérez. En la categoria de menors Eric Rajo (Aleví) i Laura (infantil) en la modalitat llarga i, en la tala, Diego Peris i Ona Borrell (benjamins).

Cal destacar que la prova no va ser de caràcter competitiu, ja que la intenció era donar a conéixer aquesta modalitat i tots es van emportar la seua medalla.

Send this to a friend