Campanya de captació de joves talents de l’Alcodiam

Està dirigida a xiquetes i xiquets nascuts en 2014, 2015, 2016 i 2017

Campanya de captació de joves talents de l'Alcodiam
La campanya busca atraure a joves talents que s’incorporen al club.

El PAS Alcoi ha iniciat una campanya per a captar a joves talents, tant per a aquells que els agrada patinar, com per als que no ho han provat encara. El club ha fet una crida perquè vagen a partir del 12 de setembre a provar aquest esport.

Les sessions tindran lloc tots els diumenges, d’11 a 12’30 hores en la pista exterior del poliesportiu Francisco Laporta, en el que serà una bona manera d’introduir-se en una pràctica esportiva que a la nostra ciutat sempre ha tingut bon acolliment. La campanya va dirigida a xiquetes i xiquets nascuts en 2014, 2015, 2016 i 2017. D’altra banda, en cas que aquests joves es queden i oficialitzen la seua matrícula, el club els regala els patins, els guants, les genolleres i el material necessari per a continuar amb el seu període d’aprenentatge. Per a obtindre més informació cal telefonar al 608 06 19 74.

L’equip pretén afermar la pedrera i continuar creixent davant l’inici d’una il·lusionant etapa, com serà la seua tornada a l’OK Lliga i que donarà principi el pròxim 17 de setembre.

Send this to a friend