El Cocentaina obri el play-off d’ascens amb derrota

El HC Cocentaina no va aconseguir debutar amb bon peu en el play-off d’ascens a OK Lliga Plata. Els de Mauro Climent no solament van perdre per 8-5 a casa del Rivas Les Llacunes, sinó que van cedir la seua primera derrota de la temporada després d’acabar invictes la Lliga Sud. La primera meitat va ser dominada pel HC Cocentaina per a començar a torçar-se les coses després del descans.

Després d’obrir el marcador el quadre madrileny, Genís va aconseguir la igualada, però en un ‘arreón’ dels madrilenys el Rivas Les Llacunes va aconseguir posar-se 3-1. A partir d’aqueix instant van vindre els millors minuts dels de Mauro Climent, que primer van aconseguir igualar el marcador amb els gols de Cristian i Juliol, per a seguidament Rafa Linares col·locar el 3-4.

En la celebració, el pal ix volant cap a la graderia en la qual estaven els seguidors del HC Cocentaina, però li costa la blava i començar la segona part en inferioritat. En el 5-4 va vindre l’acció polèmica de la trobada, ja que el Rivas Les Llacunes va marcar després de demanar distància i que es traguera sense que el col·legiat haguera xiulat. Els locals van demostrar tindre un conjunt molt potent, si bé el marcador final no reflecteix el succeït en el partit. La pròxima jornada al HC Cocentaina li correspon descansar.