El Contestano va tornar a perdre i derrota del CF Ciudad Alcoy

Segueix el calvari del Contestano que encara no sap el que és puntuar aquesta temporada després de cinc jornades. Els de Rafeta van tornar a perdre a casa després de caure 0-3 davant el Xàbia. Les coses se li van posar molt costa amunt des de l’inici, ja que als tres minuts s’avançava el Xàbia i amb avantatge per la mínima es va arribar al descans.

En la segona part va poder donar-se qualsevol resultat. Iván Vallés, meta del Contestano, va detenir un penal en el 71 i poc després se li va anul·lar un gol al Xábia, mentre que Palací va tenir l’oportunitat d’aconseguir la igualada. A dos minuts del final, va venir el segon del Xàbia i passant dos minuts del temps reglamentari, els de Villaescusa van anotar el definitiu 0-3.

El Muro va perdre 2-1 a Pego i es despenja dels primers llocs de la taula. Els locals es van avançar amb dos gols en la primera mitja hora i en la segona meitat va venir la reacció visitant, encara que el gol d’Álex Torrella en el 59 va ser insuficient

L’ESIDES VA SER SUPERIOR

El CF Ciudad d’Alcoi va cedir el liderat després de caure amb claredat per 3-1 a Moixent. L’únic gol ‘rojinegro’ va arribar a tres minuts del final i ho va anotar Cristian Reyes.

Per la seua banda, l’Esides Caramanchel va estar molt prop de portar-se la victòria a Asp. Al final empat sense gols contra La Coca. Adrián Montava va arribar a tenir l’ocasió més clara després de regatejar al porter i quedar-se després sense angle. Els de Nacho Daurat van llançar fins a vuit córners.