El Mutua NB Alcoi cedeix la derrota davant el Torrevieja en els últims segons

El Mutua Levante NB Alcoi, d’Autonòmica masculina, va vendre cara la seua derrota davant el CB Torrevieja, quart classificat. El conjunt alcoià va jugar un gran partit i se li va escapar la victòria en els últims segons (59-62).

El NB Alcoi va aconseguir millorar la seua imatge gràcies a una forta defensa que li va permetre estar en la trobada en tot moment amb una bona fluïdesa en atac.

Va saber suplir la diferència de centímetres respecte al rival a base d’una bona defensa i per xicotets detalls no es van emportar la victòria. Lamentar la lesió d’Álex López en la tercera habitació, que li va impedir continuar jugant, quan portava 13 punts i estava aportant molt a l’equip. Els parcials van ser 8/18, 19/11, 20/19 i 12/14. Van anotar i van jugar: Iván i Robert (8), Álex (13), Héctor Gomar (9), Carles (7) –quintet– Pau (2), Gabriel i Xabi (6), Aarón, Joan, Quiles i Dani.

Per part seua, el sènior femení d’Autonòmica va guanyar la trobada ajornada a casa del Teixerenta d’Ibi (53-60). Va ser un partit dur per l’agressivitat defensiva del rival i l’alta permissivitat en el contacte, al que es va unir el poc encert exterior i el baix percentatge en els tirs lliures de les alcoianes.

Això va fer que el partit no es decidira fins al tram final, després d’un parcial de 7-18 en l’últim quart. Després d’aquesta victòria encapçalen la classificació del seu grup com a líders invictes. Els parcials van ser 21/14, 11/14, 14/14 i 7/18. Van jugar i van anotar: Almudena (1), Laura i María Colomina (12), Ariadna (8), Lidia (2) –quintet inicial– Aroa Jover (4), Júlia (6), María Cantó i Lliris Rovira (11)