Els bombers sufoquen un incendi a Serelles provocat per un llamp

La humitat i la pluja ocasional han ajudat a contindre el foc

Els bombers sufoquen un incendi a Serelles provocat per un llamp
Un llamp ha originat aquest matí un incendi d’arbratge. | CONSORCI PROVINCIAL DE BOMBERS

Bombers del Consorci Provincial d’Alacant han intervingut aquest matí en un incendi d’arbratge a Serelles, a Alcoi, en una zona pròxima a Cocentaina.

L’impacte d’un llamp ha ocasionat les flames al voltant de les 11’30 hores, que ha sigut quan s’ha rebut l’avís de l’incendi. A més de la intervenció dels bombers, es detalla que “la humitat i l’ocasional espurnege de pluja” han ajudat a contindre l’incendi, que ha sigut donat per controlat a les 12’30 i per extingit a les 13’40 hores, quedant en un esglai sense major rellevància, atés que precisament Emergències ha sol·licitat extremar les precaucions i la vigilància davant el risc d’incendis forestals per l’onada de calor que es preveu a partir de demà, i que durarà tota la setmana.

Cap persona ha resultat ferida en aquest incident, que ha requerit l’assistència de dues unitats de comandament prefectura; una bomba nodrissa lleugera; una bomba rural pesada; tres helicòpters; dos sergents; un cap; i sis bombers del parc de Cocentaina i de Sant Vicent.

Send this to a friend