Empat del Amateur del CFC Ciudad Alcoy contra el Rayo Ibense B

El Amateur va desaprofitar una excel·lent oportunitat per a retrobar-se amb la victòria i va acabar sumant el seu segon empat consecutiu enfront del Rayo Ibense B (0-0).

Els de José Juan González van tindre una excel·lent oportunitat per a anar-se amb avantatge al descans, però el tret de Kity es va estavellar en el travesser. Després del descans, el derbi es va igualar i el filial del Raig Iberut va malgastar una ocasió molt clara, ben resolta per Capone que va traure la pilota davall dels pals.

Mancant deu minuts per al final, el Raig Iberut B es va quedar amb un menys, circumstància que no van aprofitar els rojinegres per a marcar el gol que els donara la victòria.

Cristian Molina va disposar d’una ocasió molt clara, però no va connectar bé la rematada i va disparar a les mans del porter, mentre que amb el temps quasi complit, el juvenil Sergio, que va tornar a completar un partit sencer amb el primer equip, llançava un potent tret que va marxar fregant el travesser. Van jugar: Alberto, Jorge, Capone, Sergio, Endika (Sergi Sirvent), Antolí, Eugeni, Santi (Joshua), Iván, Kity i Torró (Cristian Molina). La pròxima jornada, derbi a casa del Contestà.