La reparació de la barana del pont del Viaducte està prevista per a demà

Els tècnics han determinat que la caiguda d'un tram va ser intencionada

La reparació de la barana del pont del Viaducte està prevista per a demà
Imatge del tram que va caure.

La reparació de la barana del pont del Viaducte Canalejas està prevista per a demà segons s’ha indicat des de l’Ajuntament d’Alcoi.

Recordar que diumenge passat a la nit va caure un tram de barana. Després de l’anàlisi per part del personal tècnic s’ha determinat que no va caure per si sola de manera accidental, sinó que va ser una cosa provocada de manera intencionada per una o diverses persones.

Pel que respecta a la reparació, es col·locarà la barana que va caure. No sols actuaran en aquesta zona, a més en tota la barana canviaran les bases que puguen estar en mal estat, soldaran els punts amb corrosió i reforçaran les subjeccions. Tota la barana va ser revisada tant pel personal tècnic com pels bombers, i s’ha determinat que aquesta és l’actuació pertinent. No es tallarà el trànsit del Viaducte, però si es restringirà a un sol carril, que s’utilitzarà en tots dos sentits senyalitzant amb paletes. Està previst que les obres acaben demà mateix, en cas de no poder fer-ho, s’obrirà al trànsit i s’acabarà el dilluns.

Send this to a friend