L’Alcodiam arrancarà els entrenaments la setmana vinent

El Trofeu Ciutat d'Alcoi es jugarà a casa davant el Lleida, el 3 de setembre

L'Alcodiam arrancarà els entrenaments la setmana vinent
Marc Grau i Manu Mir en el Trofeu Ciutat d’Alcoi de la temporada passada. | ALDEMAR

Els jugadors del PAS Alcoi ultimen les seues vacances abans de començar una temporada de somni. Mancant poc més d’un mes perquè arranque la competició de lliga, els de Lorenzo Pastor tornaran a les pistes el pròxim 16 d’agost amb dobles sessions de demà i de vesprada, i alguna sessió a la platja, per a preparar la nova campanya, que es preveu molt intensa. Durant la segona setmana de preparació serà quan arriben els primers amistosos en terres catalanes. El divendres 26 d’agost posaran rumb a Vilafranca del Panadés per a enfrontar-se al conjunt recentment ascendit a l’OK Lliga i que està entrenat per Francesc Bargalló i, aqueix mateix dissabte, jugaran davant el Reus abans de tornar a casa. Dos partits que serviran per a agafar sensacions i veure el nivell de l’equip.

El mític partit en el qual els d’Alcoi es visten de curt davant la seua afició serà el dia 3 de setembre, que és quan se celebrarà el Trofeu Ciutat d’Alcoi davant el Lleida.

Amb aquests tres partits de pretemporada, l’Alcodiam afrontarà l’inici de lliga, el 10 de setembre a domicili, davant el Vilafranca.

La temporada comptarà amb una altra aturada deguda al Mundial que se celebrarà a l’Argentina entre els mesos d’octubre i novembre. D’aquesta manera, els que entrena Lorenzo hauran de fer una altra mini pretemporada quan finalitze la jornada sis, per a tornar en les millors condicions al partit del 19 de novembre a domicili davant el CE Noia Freixenet, a les 19.30 hores.

ALTES I BAIXES
En el capítol de fitxatges han sigut tres les incorporacions: Joan Oltra, Biel Pujades i Ceschin.

Quant a les baixes, Marc Castañer s’ha anat al Reus, Pere no continuarà com a blaugrana i Cantó marxa al Sporting.

Send this to a friend