L’Assemblea aprova traslladar la Trilogia a abril de 2022

Les dates proposades són els dies 22, 23 i 24

L'Assemblea aprova traslladar la Trilogia a abril de 2022
L’Assemblea s’ha celebrat al pati del MAF.

Aquesta vesprada ha tingut lloc la segona Assemblea General Ordinària de l’Associació de Sant Jordi (ASJ) d’enguany al pati del Museu Alcoià de la Festa (MAF), la qual ha aprovat traslladar la Trilogia a abril de 2022.

Aquest periòdic va donar a conéixer fa uns dies que aquesta anava a ser la proposta que s’anava a realitzar als representants del món de la Festa, ja que encara que estan permeses les celebracions de festejos a partir de setembre per part de la conselleria de Sanitat, el president de l’ASJ, Juan José Olcina, ha explicat que en la reunió que van mantindre amb la responsable de la citada conselleria, Ana Barcelóno se’ls va garantir “poder fer unes festes plenes” al llarg d’enguany, tenint en compte la idiosincràsia i les característiques de les festes d’Alcoi.

D’aquesta manera, l’ASJ proposarà a l’Ajuntament d’Alcoi la celebració de les festes de Moros i Cristians els dies 22, 23 i 24 d’abril de l’any que ve, celebrant-se l’Entrada divendres, el Dia de Sant Jordi, dissabte, i l’Alardo, el diumenge. La citada proposta òbviament, estarà supeditada a l’evolució dels contagis i de la situació en general per la Covid-19.

Malgrat això, l’Associació, davant la “il·lusió i les ganes de Festa” que hi ha, ha comunicat que es continuarà treballant en l’organització d’actes per al mes d’octubre de manera conjunta amb les filaes, uns actes que hauran de comptar amb el vistiplau de Sanitat.

D’altra banda, s’ha ratificat el manteniment dels càrrecs, tant dels capitans i alferes, com de Sant Jordiet, les filaes del Mig i un altre càrrecs com a ambaixadors i sergents; i a més, s’han aprovat els comptes econòmics de 2020.

Send this to a friend