Els tècnics municipals revisen les modificacions de la reforma de l’Andreu Sempere

El projecte ha sigut visat prèviament pel Col·legi d'Arquitectes

Els tècnics municipals revisen les modificacions de la reforma de l'Andreu Sempere
Exterior de l’IES Andreu Sempere.

Técnicos municipals de l’Ajuntament d’Alcoi estan duent a terme actualment la revisió del projecte, ja modificat, de la reforma i ampliació de l’IES Andreu Sempere.

El regidor d’Educació, Alberto Belda, assenyala que el projecte ha arribat al consistori després de ser visat pel Col·legi d’Arquitectes, un procés que ha durat al voltant de quatre setmanes, un termini més elevat de l’habitual segons indica.

Belda comenta que es tracta d’un projecte de gran envergadura, de més de 2.000 folis, que està sent analitzat pels citats tècnics amb l’objectiu de garantir que compleix amb tot l’indicat en el plec de condicions perquè posteriorment no hi haja obstacles a l’hora de licitar-lo i que “estiga tot correcte”.

Recordar que en aquest projecte actualitzat s’inclouen les diferents peticions realitzades des del centre, i que en l’inicial no estaven contemplades, d’aquí ve que també haja augmentat notablement el seu cost, passant de 4 milions d’euros a 8, aspecte també influenciat per l’augment generalitzat dels preus.

L’edil d’Educació detalla que, una vegada que els tècnics donen la conformitat, es procedirà a l’aprovació del projecte, després s’encarregarà la redacció dels plecs tècnics per a traure la licitació, els quals hauran de ser adaptats, ja que ja es compten amb els elaborats en el projecte inicial, i seguidament es trauria a licitació aquesta reforma.

Notícies relacionades:

Send this to a friend